Detalls inèdits de la ruptura de María Teresa i Edmundo

María Teresa Campos segueix sense aixecar el cap després de trencar amb Edmundo Arrocet. La ruptura arribava als sis anys de relació, el que destrossava a la periodista. El problema? Les formes, ja que el còmic l'havia deixat amb un missatge de Whatsapp. Ella és qui més detalls ha donat al respecte, gràcies al que sabem que en rebre el missatge va anar corrent cap a l'estació de tren per recriminar-li a Edmundo que l'hagués deixat així. Posteriorment ell diria que l'objectiu d'aquell missatge no era deixar-la, que ella ho va malinterpretar. Però per què no va dir-li llavors? Segons Edmundo, perquè ella es va precipitar i va emetre un comunicat a la premsa anunciat la ruptura massa aviat.

Ara ha estat el torn de María Teresa de respondre. Ho ha fet a 'Es la mañana de Federico', el programa de ràdio de Jiménez Losantos. Aquí ha deixat clar que està convençuda que Edmundo no l'estimava: "L'única conclusió que trec de tot això és que no he d'estar amb algú que no m'estimi. Les relacions comencen i acaben, però tot es fa de bones maneres. Quan vam tallar ell va marxar a Londres i en tornar va començar a dir que he estat jo qui he ficat la pota amb el comunicat...".

María Teresa Campos a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

María Teresa Campos a 'Sábado Deluxe' / Telecinco

La neboda d'Edmundo ha ofert una entrevista aquesta setmana, el que ha enfadat a María Teresa: "No entraré a comentar les ximpleries que han estat dient. Jo vaig seure amb molta gent sense saber qui eren. Una cosa està clara, i és que no he tornat a veure Edmundo. Em vull quedar amb les coses bones, però les dolentes han estat molt dolentes".

 

I d'aquí, a negar-se a respondre més preguntes sobre el tema: "Sobre el mort, ni anomenar-lo". Una història de desamor que encara té molt recorregut a la premsa.

Més informació
 

Comentaris