María Teresa Campos, obligada a reduir despeses: deixa la casa i el xòfer

Els darrers mesos estan sent molt complicats per a María Teresa Campos. La presentadora segueix sense feina ni cap oferta sobre la taula, el que la deixa en una situació econòmica molt complicada. L'alt nivell de vida que ha tingut  anava lligat al seu paper d'estrella televisiva, el que ara ha deixat enrere. 

Sense tants ingressos i amb les mateixes despeses, una situació que l'ha dut a veure's asfixiada. 'Lecturas' la fa protagonista de la portada d'aquesta setmana, arran d'una notícia bomba: "María Teresa es veu obligada a deixar la casa nova".

María Teresa Campos a la portada de 'Lecturas'

María Teresa Campos a la portada de 'Lecturas'

Tenint en compte que necessita diners, ha decidit vendre algunes coses i reduir despeses de manera radical. Com? Primer de tot, reduint encara més el preu de la casa que té en venda des de fa quatre anys a Las Rozas. La casa té 2.000 metres quadrats construïts enmig d'una parcel·la enjardinat de 6.000. 12 habitacions, 15 lavabos, piscina i gimnàs: una mansió espectacular que li suposa una despesa de 8.000 € mensuals de manteniment. Ara l'oferia per 4,3 milions d'euros, disposada a negociar a la baixa si algú li fa una oferta. 

 

Ella tenia previst vendre la casa aviat, per la qual cosa va signar un contracte de lloguer d'una casa on volia anar a viure amb la seva parella. El problema? Que costa 4.700 € mensuals, per la qual cosa acabaria de confirmar que ho deixaran córrer. 

María Teresa Campos : Europa Press

María Teresa Campos / Europa Press

Però això no és tot, sinó que la situació seria tan desesperada que hauria hagut de prescindir, fins i tot, de la feina del seu xòfer. Una despesa que deixa de banda, tal com evidencia que s'hagi abonat a Cabify. Un canvi de vida, tot adaptat a una seva situació professional inestable que espera millorar aviat.

 

Comentaris