María Teresa Campos esclata: "Telecinco m'ha desacreditat"

María Teresa Campos és a l'ull de l'huracà des que acabés el seu contracte amb Mediaset. No li han trobat lloc a cap programa ni li han preparat cap nou... Què farà ara? Només queden uns dies fins al seu 78è aniversari, però no vol ni pensar en la jubilació. Vol feina i sembla que està movent fils per aconseguir-ne. Però a quina cadena? La setmana passada va parlar amb Toñi Moreno a Canal Sur, en una entrevista que van aprofitar per perdonar-se. Ara bé, ha deixat titulars molt més potents durant la conversa que ha mantingut en el programa de ràdio de Julia Otero.

"Jesús Hermida sempre m'ha dit això de "em quedo set mesos cobrant, però en el passadís". Una mica com ara, però això ha estat una mica més de dos anys. Gràcies a Déu ja estic alliberada, no veia el moment que s'acabés. Mentre que el que tenia jo no podia treballar en un altre lloc. No vull res ni res", ha deixat anar.

María Teresa Campos  Europa Press

María Teresa Campos / Europa Press

Ha explicat que tenia contracte per dos anys, el qual acabava a l'abril, i fins llavors no podia buscar cap altra feina: "En la meva ignorància legal pensava que si em contractaven, em donaven feina. Però si no te'n donen, millor no fer-ho perquè et desacrediten a nivell professional no donant-te feina". "Si ho arribo a saber, els hi dic que ho deixin i que em busco una altra cosa. Però en aquell moment... Segurament Vasile ho va fer amb bona intenció i li tindré afecte tota la vida. Li tinc estima i li tindré tota la vida", ha volgut agrair. 

 

No ha volgut donar detalls sobre el seu futur, només ha deixat caure que la podran veure des de Madrid o Barcelona: "Estic farta d'estar asseguda al sofà que tinc a la meva habitació". Unes paraules contundents que tornen a col·locar-la a primera línia de l'actualitat. Què acabarà fent? 

Més informació
 

Comentaris