María Teresa Campos, contra Pablo Iglesias: "Crec que has embogit"

María Teresa Campos ha tornat a 'Sálvame' després de molts mesos, amb l'excusa de col·laborar en el debat que han fet sobre l'exili del rei Joan Carles. La trajectòria professional de la periodista ha coincidit amb el regnat de l'emèrit, el que li ha donat ales per comentar com es va sentir en assabentar-se de la seva fugida: "He de reconèixer que em vaig sentir malament perquè la meva generació ha tingut vinculada la monarquia a la democràcia. Però jo sempre he estat en contra de la inviolabilitat o de no ser imputable. Ningú hauria de tenir aquest privilegi".

Però li sembla bé que hagi decidit abandonar el país? "Sí, em sembla bé que s'hagi anat. Crec que és el que havia de fer, però el que no hauria d'haver fet és el que ha fet. Cobrar comissions és fer una cosa indeguda en una persona de la categoria del rei Joan Carles. La víctima de tot això és la monarquia i el seu fill".

María Teresa Campos torna a treballar a 'Sálvame'   Telecinco

María Teresa Campos torna a treballar a 'Sálvame' / Telecinco

Ara bé, la Campos també ha aprofitat la seva presència al programa del cor per enviar un missatge a Pablo Iglesias. Què li diu al vicepresident? "Algú ha aprofitat aquest moment per dir que estem abocats a la república en comptes de la monarquia. Pablo, de debò, crec que has embogit", deia fent referència al comunicat que van compartir. 

 

Una tornada a plató molt comentada que deixa la porta oberta a una possible reincorporació de la periodista, que fins ara estava centrada en el seu nou canal de Youtube en el qual realitza entrevistes a personatges d'actualitat. 

Més informació
 

Comentaris