María Teresa Campos confessa el que considera que va provocar el seu ictus

Bertín Osborne s'ha endinsat en una de les mansions més famoses d'Espanya: l'impressionant xalet que María Teresa Campos tenia a Molino de la Hoz. De la mà del programa 'Mi casa es la tuya', hem pogut visitar l'últim habitatge de la presentadora abans que es traslladés al seu nou domicili a Aravaca. Una casa on Bertín ha entrevistat a Edmundo Arrocet, l'home que porta il·lusionant a la presentadora des de fa més de cinc anys.

Feliç al costat de María Teresa, el còmic xilè ha narrat davant les càmeres de Telecinco l'episodi més difícil de la seva vida. I és que, malgrat reconèixer que va tenir una infància feliç, Bigote va marxar de la seva casa amb tan sols 12 anys. La separació dels seus pares el va impulsar a prendre aquesta decisió tan dràstica: “No podia triar entre el meu pare i la meva mare i als 12 anys vaig marxar de casa i no vaig tornar”.

 

I un altre tema complicat per al còmic és el seu pas per l'illa de 'Supervivientes'. Edmundo va estar a Hondures l'any 2017, una estada marcada per l'ictus que va patir la seva parella. Molesta amb aquest assumpte, María Teresa va demostrar davant les càmeres de Bertín que no va ser del seu grat el pas de la seva parella pel reality: "Això ja va passar i jo prefereixo no opinar". 

"En una parella, un s'ha de sentir lliure de fer les coses, però això no treu que també les coses en un moment determinat, es parlin, es diguin i no t'enxampin així de sorpresa... Aquí és on va començar una part de la meva vida, que jo crec que ja sortiré d'ella perquè hi ha un abans i un després de l'ictus. Em va donar aquí per diverses coses perquè això són coses que tenen molt a veure amb l'estat anímic".

 

Comentaris