María Teresa Campos fa negoci de la seva casa maleïda

María Teresa Campos fa més de tres anys que intenta vendre la seva casa de Las Rozas. Una mansió immensa de 1.600 metres quadrats amb 10 habitacions, 12 lavabos, 4 salons, 2 cuines, piscina, jardí de 6.365 m²... i que no aconsegueix vendre. Ha rebaixat el preu i l'està anunciant a diverses immobiliàries, però ningú no vol pagar els 3.100.000 € que demana.

La situació l'està començant a desesperar, ja que mentre no la vengui ha de continuar pagant les despeses fixes que té la casa. Un dineral al qual ha de fer front amb dificultats, per la qual cosa ha decidit fer negoci amb la unifamiliar. Com? Oferint-la com a escenari de produccions de ficció.

María Teresa Campos convida Bertín Osborne a la seva casa   Telecinco

María Teresa Campos convida Bertín Osborne a la seva casa / Telecinco

'Look' explica en exclusiva que María Teresa Campos estaria negociant amb diverses empreses cinematogràfiques per oferir-les fer servir la casa com a localització. Però per quin preu? La tarifa que proposa la periodista és bastant elevada, 4.000 € per cada 10 hores de gravació. Ara bé, sembla que estaria disposada a modificar el preu depenent del projecte que li ofereixin gravar allà. L'únic impediment que hauria posat? Que no es filmi cap pel·lícula de terror, ja que és molt supersticiosa. 

 

Fins ara només hauria rebut una oferta, una sèrie que no ha acceptat, ja que necessitava gravar en unes habitacions concretes i durant un temps que no l'ha convençut. Serà tan exigent amb les següents ofertes?

Més informació
 

Comentaris