La filla de María Teresa, contra l'ex de la mare: "Si el veig, el mato"

Carmen Borrego protagonitza la portada de la revista 'Lecturas' d'aquesta setmana. La filla de María Teresa Campos dona detalls sobre la ruptura de la seva mare i Edmundo Arrocet, el que està acaparant tota l'atenció mediàtica. La filla de la presentadora està molt enfadada amb l'ex de la mare, ja que considera que va ser "molt lleig" que la deixés per Whatsapp després de sis anys de relació.

Carmen Borrego, a la portada de 'Lecturas'

Carmen Borrego, a la portada de 'Lecturas'

"Ha estat molt cruel. No li perdonaré mai. He vist molt malament la meva mare per culpa de com l'ha deixat Edmundo. El final ha estat brutal, esquinçador, una barbaritat. Acabar una relació per Whatsapp és el pitjor que pots fer. Quina crueltat i covardia. Edmundo era la vida per la meva mare i ara té un buit immens", engega contundentment.

Borrego deixa clar que la família està molt preocupada per l'estat de María Teresa: "Vam pensar que podria caure en una depressió, però sembla que ara ja està més tranquil·la". Sembla ser que Edmundo hauria justificat la ruptura amb una discussió que hauria tingut amb María Teresa, però Carmen Borrego creu que hi ha alguna cosa més: "No va ser tan greu, aquella discussió. Està clar que Edmundo ho estava pensant des d'abans. Una decisió així no es pren en un dia. A més a més, encara no ha recollit les coses de casa de la meva mare. No s'atreveix o encara no dona per trencada la relació?".

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos / Europa Press

Com va reaccionar María Teresa Campos al missatge de ruptura d'Edmundo? "Cal destacar que Edmundo li va enviar un missatge molt dur. Ella va anar cap a Atocha directament perquè Edmundo li aclarís la ruptura en persona. Tenia la necessitat que li digués a la cara. Quan va sortir d'Atocha, la meva mare estava enfonsada. És molt vulnerable i amb l'edat, encara més. Si arribo a tenir Edmundo davant, el mato. Aquest mal em sembla innecessari".

 

Què hi ha de veritat darrere dels rumors d'infidelitat d'Edmundo? "Mai la meva germana i jo hauríem estat consentidores d'una infidelitat d'Edmundo. La primera vegada que van sortir unes fotos seves amb una senyora li vam demanar explicacions. Però en gairebé sis anys de relació, no he vist cap crisi entre ells. Només el final". 

Edmundo Arrocet i María Teresa  Europa Press

 Europa Press

Una entrevista ben completa que dona més detalls sobre una separació molt mediàtica. 

Més informació
 

Comentaris