Una amiga de María Teresa Campos filtra com es troba després de la ruptura

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet han estat els protagonistes de la premsa del cor durant l'últim cap de setmana de l'any. La seva ruptura ha sorprès a molta gent, encara que ja feia temps que es rumorejava sobre una crisi profunda a la parella. A Telecinco han explicat que un dels motius de la separació té a veure amb els constants viatges a l'estranger que ha realitzat l'argentí, que haurien provocat que la periodista se sentís "molt sola".

S'han convertit en l'objectiu principal dels reporters, que els busquen sense descans per aconseguir les primeres declaracions després del comunicat amb el qual confirmaven la ruptura. Fins ara només havia parlat al respecte la filla de la Campos, Terelu, que ha confessat que la seva mare ho està passant malament: "Està molt fotuda i afectada". Però ara 'Viva la vida' ha aconseguit parlar amb una amiga de María Teresa, que revela com es troba la periodista.

María Teresa Campos i Bigote Arrocet trenquen la relació   Europa Press

María Teresa Campos i Bigote Arrocet trenquen la relació / Europa Press

La relació ha durat sis anys, el que fa més difícil la separació. Però sembla que María Teresa ho va superant a poc a poc: "Està passant un moment difícil, però jo la veig bé. Amb el comunicat s'ha tret un pes de sobre perquè era el que més li costava. La veig més relaxada i tranquil·la. Les coses comencen i acaben i ara ja tothom sap que s'ha acabat aquesta història".

 

"Suposo que ara els dos estaran més dolguts i després tot anirà fenomenal. Ella està molt bé i ja ha dit tot el que havia de dir", ha afegit l'amiga de la Campos. Quan concedirà la protagonista d'aquesta història les primeres declaracions al respecte?

Més informació
 

Comentaris