Bigote Arrocet, infidel a María Teresa Campos? Parla la presumpta amant

La ruptura sorpresa entre María Teresa Campos i Edmundo Arrocet encara fa cua. L'humorista va decidir trencar la relació de sis anys i va enviar un Whatsapp a la periodista per comunicar-li que així ho havia decidit. La periodista ha concedit una entrevista exclusiva en la qual ha carregat contra l'ex, ja que considera que ha tingut una actitud nefasta. 

S'està parlant molt dels motius que hi ha darrere d'aquesta ruptura. Alguns diuen que María Teresa estava farta dels constants viatges a l'estranger de Bigote, que l'humorista s'hauria enfadat davant dels menyspreus de Teresa o que Edmundo amagava diverses infidelitats.

A 'Viva la vida' han tret a la llum les professions de tres de les presumptes amants d'Arrocet: una pelletera, una doctora i una editora de revista. Precisament sobre aquesta última és de qui més informació han donat, fins al punt de convidar-la a plató per entrevistar-la aquest cap de setmana.

Clara Tena   Telecinco

Clara Tena dona la cara a 'Viva la vida' / Telecinco

Clara Tena ha donat la cara, en una conversa amb Emma García que ha aprofitat per negar haver mantingut cap relació amb Edmundo: "Només hem tingut una relació professional. Ell col·labora amb la meva revista i estic molt agraïda, però no hi ha res més entre nosaltres".

Quan va sortir el rumor que els relacionava amorosament, assegura que s'ho va prendre de broma. Ara bé, després de tantes hores de televisió fetes a costa seva, s'ha afartat: "Comença a ser incòmode. Mitjans nacionals i, fins i tot internacionals, m'han estat trucant al meu telèfon personal. Estic feliçment casada".

 
Clara Tena, la presumpta amant de Bigote Arrocet   Telecinco

Telecinco

D'aquesta manera acaba el rumor d'una de les tres famoses amants d'Edmundo. Es pronunciaran les altres dues? Serà veritat que va enganyar María Teresa o són tot mentides de la premsa per desacreditar-lo?

Més informació
 

Comentaris