María Pombo revela per què va triar el nom de Martín per al seu futur fill

María Pombo i Pablo Castellano estan passant pel millor moment de les seves vides, i és que després d'un any del gran dia del seu casament, la parella està esperant el seu primer fill. Tanta és la il·lusió que tenen els dos, que poc després d'anunciar el seu embaràs, van pregonar als quatre vents el sexe del nadó i el seu nom, Martín.

La influencer ha confessat quina és l'última hora sobre el seu embaràs: "Al·lucinant amb tot el que sents estant embarassada, però estic molt bé i gaudint-ho moltíssim. Súper positiu. Clar, amb les típiques molèsties de l'embaràs, però súper feliç". 

 

Molt pendent i il·lusionada amb la seva pròxima revisió, María exlica que: "Ara per ara em quedo a Madrid, anirem a veure a Martín que tenim una ecografia molt important i ja veurem què ofereix el futur". I és que si hi ha una altra cosa que la fa estar il·lusionada és la seva nova casa, ja que està a l'espera que acabin l'obra: "Encara estem amb el tema de la casa, acabant els últims detalls".

La influencer, que sembla que tenia decidit al costat del seu marit el nom del nen des del principi de l'embaràs, ha explicat perquè Martín s'ha emportat totes les paperetes: "Ens agradava molt als dos. Noms de nenes en teníem molts, però de nens molt pocs i va ser una decisió molt clara". Sobre com porta el tractament de la seva malaltia, assegura que: "Molt bé, adaptant-me a ell i al que hi ha després, el dia després. Molt bé, molt contenta, s'adapta a l'embaràs que és el més important".

 

Comentaris