María Patiño torna a passar per quiròfan. Què s'ha retocat ara?

María Patiño ha tornat a passar per quiròfan. La presentadora de televisió és fan absoluta de la cirurgia estètica, a la qual ha recorregut en unes quantes ocasions per veure's millor. 

La gallega, de 47 anys, s'ha retocat el nas, s'ha augmentat el pit, s'ha fet un lífting cervical... I ara torna a polir la seva cara.

Portada revista 'Diez Minutos'

Portada revista 'Diez Minutos'

La revista 'Diez Minutos' l'ha enxampat en exclusiva a la sortida de la prestigiosa clínica de Madrid que ha escollit per aquesta intervenció. Amagada sota una gorra, unes ulleres de sol i un mocador d'estampat d'animal print que gairebé no deixava cap centímetre de la cara al descobert. 

La imatge no té pèrdua, encara que destaca la cara de felicitat que duu la presentadora. Asseguren que torna a ser el nas la part a retocar, en la qual hauria fet alguna petita modificació. 

María Patiño  Europa Press

María Patiño /  Europa Press

 

Acompanyada de la seva parella, Patiño sortia de la clínica també amb el nas tapat. Que li agrada veure's bé sembla evident, després de tantes operacions. El que no se sabia fins ara era per què havia desaparegut de 'Sálvame' i 'Socialité' aquests últims dies... Una baixa que ara sabem que té justificació, haver-se fet l'operació estètica de nou. 

Apareixerà en el 'Deluxe' aviat per mostrar el resultat? O tindrà pensat vendre alguna exclusiva? En parlarà o farà veure que no ha passat res? 

 

Comentaris