María Patiño i Matamoros es diuen de tot: "Té mala fe i m'ha decebut"

Kiko Matamoros ha concedit una entrevista molt polèmica des de l'hospital, en la qual carrega directament contra els seus companys per la cobertura que estan fent del seu ingrés. Contundent i més clar que mai, afirma que està convençut que els altres col·laboradors li tenen enveja i que l'odien. Unes acusacions fortes amb les quals no es queda content.

De fet, bona part de la conversa és per parlar sobre la seva enemistat amb María Patiño. Què passa entre ells? Aquests últims dies l'hem sentit a ella criticant la parella de Matamoros d'una manera molt gratuïta: "Patiño diu que la meva xicota està obsessionada amb la meva família des de fa anys? Sí, com si fos una psicòpata. És absurd. Marta no ha fet més que intentar que m'apropi als meus fills. Hi ha molt mala fe en qui li ha fet arribar aquesta informació i també en ella per transmetre-ho". 

Algunes veus afirmen que és Makoke, l'exdona de Kiko Matamoros, qui està passant informació enverinada sobre la seva nova parella. Ell no ho té clar, però ho sospita: "Quan em vaig separar de Makoke, ella era font de María Patiño. No crec que hagi deixat de ser-ho. Ara bé, no hi ha cap dada que avali les idioteses que afirma". 

María Patiño i Kiko Matamoros   Telecinco

María Patiño i Kiko Matamoros / Telecinco

 

Reconeix que María Patiño li ha demanat perdó perquè es penedeix en creure que no ha estat a l'altura ni professional ni personalment: "A mi no se m'acudiria llançar una informació sense fer cap intent de contrastar-la. Som companys des de fa deu anys. Li vaig demanar que no digués res sobre el tema i ella va considerar que ho havia de fer... Doncs allà ella. Ha estat una gran decepció, no ho esperava. No m'ha enviat cap missatge en quinze dies. Em va trucar ahir després de mentir una altra vegada". 

Una relació trencada que sembla que serà difícil de solucionar. 

Més informació
 

Comentaris