Confessió picant de María Patiño: "M'agrada llepar els peus"

María Patiño ha deixat els seus companys de 'Sálvame' amb la boca oberta. La col·laboradora sempre ha volgut mantenir la seva vida privada allunyada del focus mediàtic, però això no vol dir que no parli a vegades sobre el seu marit o el seu fill. Aquest dimecres ha anat més enllà, però, i ha fet una confessió íntima sobre la seva vida sexual.

Tot començava per una pregunta picant d'Anabel Pantoja a 'Sálvame', que es dirigia als companys per preguntar què és el que més els hi agrada menjar d'un home. Una qüestió amb molt males intencions que donava ales a Patiño per fer una confessió sorprenent: "A mi m'agrada menjar els peus al meu marit".

María Patiño a 'Sálvame'   Telecinco

María Patiño a 'Sálvame' / Telecinco

El plató embogia, amb un Jorge Javier Vázquez amb ulls com taronges exigint-li que donés més detalls sobre aquest fetitxe: "No fa gens amb tu, això. Amb el que et costa menjar una croqueta perquè ets escrupolosa...". Però María Patiño ja havia deixat anar el titular: "Doncs sí, m'agrada llepar els peus. Amb el menjar normal sí que sóc escrupolosa, però amb altres coses... no. Ara bé, no m'agrada llepar els peus de qualsevol. No vaig per allà llepant peus".

 

Tots reien i reien, mentre Jorge Javier volia saber encara més: "Però t'agrada llepar-lo o que te'ls llepin?". I María responia sense vergonya, irreconeixible: "M'agrada llepar-los jo. Ai, Jorge, encara hi ha moltes coses sobre mi que has de descobrir".

 

Més informació
 

Comentaris