María Patiño respon l’amenaça i el comentari masclista d’un paparazzi

Diego Arrabal ha acaparat un munt de titulars aquesta setmana, des que sortís a la llum que havia aconseguit fotografies de dins de la boda de Belén Esteban. El paparazzi hauria sabut colar-se per burlar l'alta seguretat que blindava l'enllaç. Per què? Per intentar vendre les imatges més esperades a una revista, segons María Patiño.

El fotògraf assegura, en canvi, que és mentida. Completament fora de si, va carregar contra la periodista a 'Viva la vida: "És una mentidera compulsiva. Amb mi no es juga, amb el pa no es juga, Maria. Saps que si començo, no paro, així que tranquil·la. No tens ni p... idea de com funciona aquesta feina. Comencem, Maria?".

Diego Arrabal a 'Viva la vida'

Diego Arrabal a 'Viva la vida' / Telecinco

Una amenaça que només era el principi d'un atac ferotge: "Posem les fotos i el vídeo a quatre potes allà al lavabo?". Aquest dard enverinat va enfadar molt els col·laboradors del programa i a Emma García, que va reprendre-li la seva actitud.

 

Patiño va aprofitar el seu espai a 'Sábado Deluxe' per contestar: "Ha dit una cosa molt greu. He rebut un comentari masclista que segurament no es podria reproduir si en comptes de ser jo una dona, fos un home. Intentem de menysprear les dones de manera gratuïta". "M'ha afectat moltíssim el que ha dit, m'he sentit humiliada. M'ha semblat un comentari fastigós que no mereixia. Jo a aquesta persona el faig fora de plató perquè no permetria que humiliés a ningú", afirmava contundentment.

María Patiño  Telecinco

María Patiño / Telecinco

Considera que l'única cosa bona de tot plegat és que ha aconseguit que el públic sigui conscient de qui és cadascú: "Avui tu solet t'has retractat. A la mesura que jo pugui, lluitaré per la meva dignitat. Això no quedarà així". 

Més informació
 

Comentaris