María Patiño demana perdó a Mila per no estar al seu costat durant el càncer

Mila Ximénez torna a treballar a 'Sálvame', tres mesos després de ser diagnosticada amb un càncer de pulmó contra el qual encara està lluitant. De moment està acabant amb les últimes sessions de quimioteràpia, les que confia que tinguin bons resultats. El camí serà llarg, però ha decidit tornar a plató per distreure's i lluitar també contra la depressió que viu des que els metges li ho van comunicar.

En la seva tornada, ha deixat clar que s'ha sentit molt animada pels seus companys. Ha estat en contacte permanent amb Kiko Hernández, Belén Esteban i Terelu Campos. Ara bé, què passa amb María Patiño? Jorge Javier Vázquez s'adonava ràpidament que passava alguna cosa entre elles, el que li donava ales per preguntar-ho directament. El problema? Que no s'esperava que Patiño comencés a plorar.

María Patiño es trenca davant de Mila Ximénez   Telecinco

María Patiño es trenca davant de Mila Ximénez / Telecinco

La gallega es trencava i reconeixia que es va quedar en xoc quan Mila va explicar que tenia un càncer de pulmó inoperable, el que encara no ha superat. Per tal de restar-ne importància, deia que el problema era que havia estat massa pendent de la seva gossa, el que feia gràcia a Mila: "La seva amiga té càncer però ella té una gossa. Jo li dono el seu espai". Una broma que no aconseguia que María Patiño es tranquil·litzés: "Ho sento. Ho sento molt", repetia.

 

Mila va voler justificar l'actitud de la seva amiga, superada per la situació: "Jo t'he trobat a faltar, és clar, però ens hem enviat missatges i pensa que això serà llarg... Tindràs temps. No has sabut què fer amb la notícia i per això et dono temps. Crec que no saps què fer i que estàs molt espantada per aquest tema. T'entenc. Sé que quan t'adonis que aquesta és la meva nova realitat, doncs ens veurem més. T'estimo i et protegiré perquè et conec perfectament i sé que estàs aquí". 

María Patiño a 'Sálvame'   Telecinco

 Telecinco

Una conversa que acabava amb una promesa de Patiño: "T'estimo i intentaré fer millor les coses". 

Més informació
 

Comentaris