María Patiño, superada: “Estic incapacitada per fer la meva feina”

María Patiño ha viscut un dels moments més tensos de la seva carrera durant l'últim 'Sábado Deluxe'. La presentadora s'ha vist completament superada després d'uns minuts de discussió i baralla campal entre els col·laboradors, que ni s'immutaven davant dels seus intents per posar pau.

Tot ha començat amb un seguit de retrets entre Raquel Mosquera i Belén Rodríguez, que han protagonitzat un enfrontament que ha tret dels seus cabals a la presentadora.

María Patiño  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

María Patiño, enfadada a 'Sábado Deluxe'  Telecinco

María Patiño respira fons a 'Sábado Deluxe' /  Telecinco

Després de tants anys al capdavant del programa, ja està acostumada a la tensió i els crits. Ara bé, això no impedeix que de vegades alguna situació pugui amb ella. Normalment aconsegueix calmar els ànims, però aquest cop no ha estat així.

No ha estat capaç de fer callar les col·laboradores, el que provocava que Patiño hagués de demanar perdó als  teleespectadors: "Estic incapacitada per fer la meva feina, ho sento molt. Li demano perdó a tots els teleespectadors", deia visiblement enfadada. 

 
María Patiño  Sábado Deluxe

Telecinco

Una situació molt tensa que acabava de la pitjor manera per a la presentadora, que va haver d'esforçar-se per continuar al capdavant d'una olla de grills. 

Més informació
 

Comentaris