Pluja de crítiques a María Patiño pels seus retocs estètics

María Patiño es troba descansant a la platja, gaudint durant unes vacances que estan donant l'oportunitat a Nuria Marín d'estar al capdavant de 'Socialité'. La substituta està aconseguint una bona audiència, el que té tranquils els productors. Com ho ha celebrat Patiño? Fent gala de dies de relax.

Es troba amb la seva parella, encara que a l'última foto que ha publicat surt sola. Com? A la platja amb una camisa blanca completament mullada a sobre del biquini mentre es toca els cabells i té la mirada perduda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comment ..

Una publicación compartida de Maríapatiño (@mariapatino1508) el

La instantània ha acumulat un munt de comentaris positius, però encara més de negatius. I és que si fa unes setmanes la criticaven fortament per una foto en la qual apareixia exageradament prima, ara l'han atacat per fer gala de retocs estètics.

La presentadora ha passat per quiròfan per sotmetre's a operacions de cirurgia estètica, el que sembla que fa una mica de ràbia a alguns dels seus seguidors. Així ho demostren la gran quantitat de missatges despectius que ha rebut.

 
María Patiño a la platja  Instagram

María Patiño a la platja / Instagram

Entre ells, alguns de tan contundents com els següents: "Amb tant de retoc i estirament ja no se la reconeix. Ha perdut tota la seva naturalitat. De tant estirar-se els cabells a les fotos se'n quedarà sense!", "T'agrada que et diguin que estàs impressionant i no ho discuteixo, però no és per tant. Amb retocs qualsevol persona està guapa, filla. Ja no t'assembles en res a la de l'anterior Patiño", "No pares de mirar-te i tocar-te els cabells posant. Què pesada", "És totalment artificial quina pena no saber acceptar-se com és en realitat" o "Una pena. Mai no estan contentes amb el que tenen. Són boniques i queden horroroses". Una nova mostra de l'odi gratuït que es bolca a la xarxa.

Més informació
 

Comentaris