María Patiño se sincera sobre la bulímia que va patir de jove

María Patiño és considerada com la col·laboradora de 'Sálvame' més sincera i transparent. Poques tenen tan pocs pèls a la llengua com ella, una manera de ser que l'ha fet guanyar molts seguidors i també alguns detractors. L'hem vist manifestar-se obertament sobre política, criticar companys i carregar contra convidats del programa sense miraments. Ara, però, ha sorprès els teleespectadors en parlar sobre la seva vida privada.

No és habitual que la presentadora comenti aspecte de la seva vida personal, però ho ha fet, a més a més, sobre un tema molt íntim. Fa un temps va treure a la llum que de jove va patir un trastorn alimentari, el que ara ha explicat amb més detall.

Patiño va patir bulímia quan era adolescent, una malaltia que encara li faria molt de respecte. Per tal d'ajudar a sensibilitzar l'audiència va optar per parlar-ne obertament: "Va ser una època molt dolenta de la meva vida i no la vull reviure. He tingut problemes alimentaris per culpa de la bulímia i no vull tornar a passar per això. En aquest tipus d'experiències que va tot per excés... no me la vull jugar".

María Patiño  'Sálvame'

María Patiño a 'Sálvame' / Telecinco

 

Una confessió que arribava després que Chelo García Cortés la titllés de "covarda" per no anar a 'Supervivientes', el que provocava que Patiño tregués a la llum aquest episodi traumàtic de la seva adolescència: "Jo mai no aniria a un reality perquè, entre altres coses, tinc un trastorn alimentari que vaig patir quan era jove i no puc tenir unes necessitats alimentàries perquè podria passar-me molta factura".

"Per mi tenir valor a la vida no és anar a un reality, per mi tenir valor és mirar la gent a la cara i dir-los el que de debò penses. Espero que Chelo ho faci algun dia", explica. 

Més informació
 

Comentaris