Telecinco se’n riu de María Patiño pel seu xicot imaginari

María Patiño ha estat protagonista aquest diumenge de l'últim programa de 'Socialité'. Un dels seus companys demanava pas des de redacció per anunciar-li, per sorpresa, que havien rebut una informació que no li agradaria gens. Van deixar caure que tenia a veure amb la parella de la presentadora, el que va posar-la molt nerviosa.

Visiblement enfadada i molt tensa, va passar-ho realment malament mentre el company repetia la gravetat de la notícia que estaven a punt de donar: "No sé què serà, però jo estic molt feliç".

María Patiño a 'Socialité'

María Patiño a 'Socialité' / Telecinco

Una tensió que acabava amb un titular que deixava els teleespectadors amb la boca oberta: "El xicot imaginari de María Patiño, Bradley Cooper, es muda amb Lady Gaga". Patiño va començar a riure davant l'ocurrència del programa, que es reia del seu amor platònic cap a l'actor.

 

Fa uns dies va confessar que el considera el seu xicot, ja que n'està profundament enamorada. Una afirmació surrealista que ha donat ales a la direcció del programa per riure. Ella, alleugerida després d'una estona en la qual es pensava que donarien alguna informació sobre el seu xicot real, va seguir el rotllo de la broma: "No sóc gelosa. Jo ja vaig veure a la pel·lícula que entre Bradley Cooper i Lady Gaga hi havia amor". 

María Patiño i Bradley Cooper  Telecinco

María Patiño i Bradley Cooper /  Telecinco

"És molt divertit tenir un xicot imaginari molt divertit i fins i tot ho recomano a qui ho vulgui", acabava dient. 

Més informació
 

Comentaris