María Patiño torna a passar per quiròfan, ara per injectar-se més Botox

María Patiño mai no ha amagat que és una fan incondicional de la cirurgia estètica. La col·laboradora de 'Sálvame' ha passat per quiròfan en més d'una ocasió per injectar-se Botox o vitamines i per sotmetre's a diverses tècniques que la fessin semblar més jove. Aquesta temporada l'ha volgut començar després de fer-se un parell de retocs, tal com ha confessat en un post a Instagram que aprofita per fer publicitat del seu centre d'estètica de confiança.

Què s'ha fet ara? Segons comenta, una mica de vitamines i un toc de Botox a la zona de sota dels ulls i també al front: "Efecte bona cara després de les vacances". 

Es tracta d'un tractament facial complet, menor en no requerir cirurgia. Ara bé, les arrugues i potes de gall disminueixen radicalment gràcies a l'efecte d'aquests estiraments artificials.

María Patiño es fa uns retocs   Instagram

María Patiño es fa uns retocs / Instagram

 

Aquesta fotografia ha generat un debat entre els seus seguidors, entre aquells que aplaudeixen la seva transparència i els resultats visibles, i d'altres que tornen a carregar contra ella per sotmetre's a una operació rere una altra. 

 

Comentaris