Crítiques ferotges a María Patiño per una foto en biquini

María Patiño ha fet les delícies dels seus detractors en publicar una foto a la platja. La col·laboradora apareix en biquini, el que deixa a la vista la seva figura. Això ha donat ales als més cruels, que han carregat contra ella d'una manera molt gratuïta amb insults i crítiques ferotges.

Un munt de comentaris negatius que la deixaven verda, amb  qualificatius molt lletjos ficant-se amb el seu físic. Alguns la comparen amb un animal: "Sembles un canari sense plomes", "Cada vegada sembles més un opòssum" o "Estàs com el turmell d'una gamba".

Però també la titllen de 'Barbie' i critiquen que s'ha sotmès a diverses operacions estètiques: "Ja no et queda res per operar-te. I a sobre pensaràs que millores, veritat?", "Ets una presumida i una creguda, però per moltes operacions que et facis no hi ha res a fer. Ets molt superficial, no ets real. Quan t'enfoquen les càmeres et toques els cabells i mous els llavis", entre molts altres d'aquest estil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuestro tesoro, sentirnos seguras. Buenos días  #vacaciones #playa #surf

Una publicación compartida de Maríapatiño (@mariapatino1508) el

També li critiquen els peus, que consideren que són "molt lletjos", les costelles perquè diuen que se li marquen massa i el cos en general: "Quina primesa. Només tens pòmuls". 

 

Això sí, n'hi ha d'altres que aprofiten la fotografia per criticar-la com a persona: "Quin patiment de dona" o "El que has de fer és defensar a les amigues, això fa gran a les persones. Quina decepció de persona". 

Patiño  Instagram

 Instagram

Davant d'aquesta allau de crítiques, algunes seguidores de la periodista han sortit en la seva defensa. Ella, però, ha preferit fer cas omís i publicar una nova fotografia -amb un vestit de la botiga de la filla de Paz Padilla, per cert- acompanyada de la cançó 'A quién le importa' d'Alaska. Una resposta contundent a unes crítiques cruels i gratuïtes. 

Més informació
 

Comentaris