María Patiño treu pit de bona figura després de passar per quiròfan

María Patiño protagonitza la portada de 'Lecturas' d'aquesta setmana, en la qual apareix en banyador durant unes vacances molt romàntiques amb el seu marit a Fuerteventura. La col·laboradora de 'Sálvame' treu pit de nova figura després d'haver-se fet uns quants retocs, els quals la revista enumera sense pietat. Està a punt de fer els 49 anys, però mai no havia estat millor físicament. La presentadora està espectacular i n'és conscient.

María Patiño, a la portada de 'Lecturas' en banyador

María Patiño, a la portada de 'Lecturas' en banyador

 

Musculada i amb el pit realçat: "Són les mateixes però més maques, no me les he augmentat". A més a més, ha aprofitat per fer-se un lífting cervical per eliminar la papada. Mai no ha tingut vergonya a l'hora de reconèixer haver passat per quiròfan, encara que afirma que el seu truc és l'alimentació sana i l'exercici diari. S'ha operat el nas dues vegades, es posa bòtox regularment per eliminar arrugues i es realitza tractaments de rejoveniment de mans. 

El resultat és increïble, del que treu pit orgullosa sempre que pot. La presentadora de 'Socialité' ha recarregat piles en aquesta escapada amb el seu marit, que han fet un any després de la seva boda secreta. Per endavant queda un estiu ple de notícies del cor ben sucoses. 

Més informació
 

Comentaris