María León, contra els polítics: “Ens peguen i fan sentir que som merda”

María León té una veu clara i potent que arriba als seus milers de seguidors. Amb una opinió política que no calla, l'actriu ha tornat a evidenciar que és crítica amb els problemes que travessa el país: "Crec que la política s'ha tornat ingovernable. Espanya és un poble meravellós que ha votat 18.000 vegades. Crec que les dretes i esquerres s'han de posar d'acord per avançar. Hi ha una guerra i nosaltres ja vam sortir d'ella fa molts anys. D'aquí no traurem res. Hem de donar-nos la mà, mirar-nos els ulls i no pegar-nos tant", diu a 'El Mundo'.

Pacificadora, però conscient que les coses no s'estan fent bé: "El que no m'interessa és que em peguin, que em facin sentir que sóc una merda i que em diguin que m'he de posar a cosir un botó. Em crea càncer, de debò. Jo m'he de retirar per no patir. Em sembla tan pobre d'ànima i de ment, com pot ser algú tan pobre de ment? És una merda tot. No tenim polítics. Em crea una descomposició brutal. No puc pensar ni tan sols que sigui real. Em sembla un malson, una mala pel·lícula en la qual no hauria d'haver-hi públic".

María León a Donostia   Europa Press

María León a Donostia / Europa Press

"No et diré a qui he votat, però estic molt decebuda. Jo no entenc de política, però sí de supervivència. Crec que hi ha un joc de mesurar el penis i de demostrar qui és més. L'únic que han de fer és portar-nos a tots units per créixer", afegeix la germana de Paco León.

 

María León assegura que se sent espanyola i andalusa: "Vinc amb el cor obert, però després veig el que hi ha i em donen ganes de plorar, vomitar i pegar com fan ells". Una entrevista sincera en la qual carrega durament contra la situació política actual. 

Més informació
 

Comentaris