El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María José Campanario, ingressada en un centre psiquiàtric
  • CA

 

La dona de Jesulín de Ubrique, María José Campanario, està ingressada a l’Hospital Psiquiàtric Clínica El Seranil, situat a Màlaga, segons ha informat el programa “Sálvame”. No es coneixen encara els motius exactes de l’ingrés, però algunes persones que s’han posat en contacte amb el col·laborador Kiko Hernández diuen que podria tractar-se “d’una depressió”.

El també col·laborador de “Sálvame” i amic personal de Campanario, Jesús Manuel, ha mantingut contacte amb ella i, encara que a ell no li ha confirmat que hagi ingressat al centre, sí li va transmetre que havia pres la decisió “d’apartar-se temporalment per curar-se” i que s’anava a posar a les millors mans. És més, ha explicat que un metge ha estat durant un temps a la casa seva i que assistia periòdicament a fisioteràpia.

“No em va respondre en tot el cap de setmana, el dilluns li vaig enviar un missatge i la seva veu era la d’una persona destrossada psicològicament, em va dir que estava curant-se i que estava a casa”, ha explicat el col·laborador. D’altra banda, el reporter José Antonio León ha dit que li diuen “que, derivat de la fibromiàlgia, té un trastorn del somni, depressió, una mica d’ansietat…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa