L'actriu María Jiménez, operada d'urgència i ingressada a l'UCI

La cantant i actriu María Jiménez hauria patit un greu problema estomacal que l'hauria portat a l'hospital. A 'Sálvame' han tret a la llum el seu estat de salut, bastant malmès tenint en compte que hauria estat ingressada a l'UCI.

"Va ingressar la setmana passada d'urgència. La van haver d'operar per un problema en el sistema digestiu. Ha estat diversos dies a l'UCI. Ha pogut estar acompanyada de la seva germana i del seu fill, per això. És a planta afortunadament i, si tot va com esperen, és possible que dimecres li puguin donar l'alta per acabar de recuperar-se a casa", ha assegurat Kike Calleja. 

María Jiménez  Sálvame

Sálvame

Aquest suposaria un nou cop per a Jiménez, que ja va ser operada d'un càncer de mama i un altre de gola. Durant una de les seves últimes entrevistes a Telecinco, de fet, va deixar caure que havia estat bastant malalta: "Després dels dos càncers vaig trencar-me el peroné i vaig deixar de fumar... el que va fer que m'entrés molta gana". 

 

Un estat de salut complicat al qual va sumar-se l'aniversari de la mort de la seva filla, que va tenir un greu accident de trànsit. A 'Sábado Deluxe' va confessar fa uns mesos que aquest hivern faria una gira a teatres petits per acomiadar-se dels escenaris. Podrà fer-ho? O aquest problema d'estómac li prohibirà?

María Jiménez  Sálvame Deluxe

 Sálvame Deluxe

Bertín Osborne va anunciar fa pocs dies que emetria una entrevista amb ella aviat, encara que no se sap si haurà aconseguit gravar-la abans d'aquest ensurt. De moment, però, tota la família de l'actriu i els seus seguidors se centren en seguir amb detall l'evolució de María Jiménez. 

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?