María Casado, de TVE a la productora d'Antonio Banderas

María Casado ha estat apartada de 'La Mañana' de TVE per sorpresa. Una decisió inesperada i sense massa sentit, tenint en compte que la presentadora agradava molt i feia una audiència prou bona. La cadena considera que era hora de canviar-la, per la qual cosa l'han substituït per la cap de la secció del temps. 

Després de quatre anys al capdavant del programa, la catalana s'acomiadava de l'audiència entre llàgrimes el passat divendres: "Us estimo, gràcies". RTVE emetia un comunicat llavors en el qual anunciava que Casado ocuparia a partir d'ara d'altres feines dins de la cadena, però no especificaven quines.

La sorpresa ha estat encara més majúscula quan Maria Casado ha anunciat a Twitter que té nova feina... lluny de TVE. Com ha reaccionat a l'acomiadament? Fitxant per la productora d'Antonio Banderas. L'actor l'ha seleccionat com a directora del seu nou projecte: "Feliç d'anunciar-vos que començo una nova aventura televisiva com a directora de la divisió audiovisual de Soho TV des de Màlaga... de la mà d'Antonio Banderas i la família del Teatre Soho CaixaBank". 

Ha acompanyat la sorprenent notícia d'una fotografia amb l'actor, asseguts a dins del teatre propietat d'Antonio Banderas. La seva idea és fer servir les instal·lacions del teatre per gravar continguts de televisió que estaran vinculats: "En Maria he vist que darrere de la magnífica presentadora que jo he seguit durant tants anys a televisió hi ha una dona inquieta, culta i carregada d'idees interessants. Té la capacitat per fer que les idees i projectes es converteixen en realitat", diu a 'Look'. 

 

Unes paraules molt maques a les que s'afegeixen declaracions de la periodista: "Produirem contingut audiovisual que emocioni i connecti amb les persones a través de televisió en obert, les plataformes o qualsevol pantalla oberta al món. Volem crear i fer-los somiar". Una nova aventura que espera que li comporti molts èxits. 

Més informació
 

Comentaris