Marc Márquez i Lucía Rivera ja no s'amaguen: ara, de vacances

Marc Márquez sempre ha mantingut la seva vida privada allunyada de l'expectació mediàtica que l'envolta. Fins fa poc, del currículum amorós del pilot català només sabíem que havia tallat amb la xicota a causa del ritme de vida que té: "Em va deixar perquè viatjo molt, no estic mai a casa i així era molt difícil mantenir una relació". Però a principis del 2019 els fotògrafs el van enxampar de la mà de Lucía Rivera, la filla del torero Cayetano Rivera i l'actriu Blanca Romero.

Formaven la parella sorpresa de l'any, el que els ha col·locat en el centre del focus mediàtic. Han aparegut junts en un photocall i han començat a publicar fotografies junts a Instagram, el que confirma que el seu amor continua.

Lucía Rivera i Marc Márquez  Instagram

Lucía Rivera i Marc Márquez / Instagram

Ara ha estat la jove model qui ha publicat una foto amb el pilot, una imatge tendra amb la que treu pit de xicot: asseguda a sobre d'ell, en banyador i en un destí paradisíac desconegut. No ha volgut donar més informació, simplement ha acompanyat la instantània d'un breu missatge amb el qual ha afirmat que estan junts descansant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recovering.. ☀️❤️

Una publicación compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

Una imatge molt romàntica que arriba pocs dies després de la presumpta operació estètica a la qual s'ha sotmès la model. I és que les fotografies que ha publicat recentment fan pensar que s'hauria augmentat la talla de pit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta soy yo, llamando al verano 🤪

Una publicación compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

Una parella que segueix molt ben avinguda, tal com demostra una nova foto ben tendra.  

Més informació
 

Comentaris