Marc Clotet i Natalia Sánchez anuncien segon embaràs

Marc Clotet Natalia Sánchez estan d'enhorabona: la parella ampliarà la família en uns mesos, el que acaben d'anunciar quan la seva primera filla encara no té un any. L'actriu torna a estar embarassada, el que han confirmat amb una foto molt tendra en la qual apareix Natalia amb la petita Lia en braços i en Marc fent un petó a la seva panxa.

Natalia està embarassada de quatre mesos, el que han volgut celebrar amb els seus seguidors amb una carta molt sincera en la qual han compartit la por que tenen davant d'un embaràs que arribava quan la petita només tenia sis mesos: "Nou bebè de camí! (Una altra vegada). No sé si ens ha cegat la il·lusió o la inconsciència, però l'any vinent tornem a ampliar la família. No sabeu la il·lusió que fa poder-ho compartir per fi. La veritat és que aquests quatre mesos han estat molt diferents dels primers quatre mesos de Lia. La meva atenció no està posada al 100% en l'embaràs perquè... bé, amb un bebè de 10 mesos i mig... és impossible!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

"És cert que penso molt en com ho farem l'any vinent amb dos bebès a casa i encara que reconec que no tinc ni idea perquè amb Lia ja em falten mans... no paro de repetir-me a mi mateixa que amb paciència, amor i Marc Clotet, que és el millor company de viatge, tot sortirà bé", explicava abans de donar les gràcies als seguidors per acompanyar-los "en una nova aventura" i de demanar consell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡NUEVO BEBÉ EN CAMINOOO!(otra vez...🙆‍♀️😅) No sé si nos ha cegado la ilusión o la inconsciencia pero el año que viene...¡volvemos a aumentar la familia!😍 ¡No sabéis la ilusión que hace poderlo compartir, por fin! La verdad es que estos 4 meses, han sido muy diferentes a los primeros 4 meses de Lia. Mi atención no está puesta al 100% en el embarazo porque... bueno, porque con un bebé de 10 meses y medio... ¡es imposible!😅 Lo cierto es que pienso mucho en cómo lo vamos a hacer el año que viene con dos bebés en casa y aun que reconozco que no tengo ni idea, porque con Lia ya me faltan manos...🤦‍♀️, no paro de repetirme a mi misma que; con paciencia, amor y @marc_clotet , que es sin duda el mejor compañero de viaje, todo saldrá bien...🙏 Muchas gracias a [email protected] por acompañarnos en otra aventura más. Poderlo compartir hará, como siempre, el camino mucho más llano...GRACIAS.🙏 PD: Se aceptan tooooodos los consejos del mundo...!🙏😍

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

L'actor català compartia la mateixa fotografia, la qual acompanyava d'un missatge molt maco: "La família creix! Fa poc més d'un any compartia amb vosaltres la notícia que més il·lusió m'ha fet. Avui, amb la mateixa il·lusió, encara que amb més ulleres i molt més ocupats, vull compartir-vos que l'any vinent serem un/a més! Gràcies per tant, Natalia Sánchez, t'estimo!". 

 

Una bona notícia que ha fet les delícies dels seus seguidors, que els han omplert de missatges de felicitació i ànims. 

Més informació
 

Comentaris