El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marc Clotet i Natalia Sánchez donen la benvinguda a la seva primera filla en una tendra imatge
  • CA

Marc Clotet i Natalia Sánchez s’han convertit en pares per primer cop. La parella ha començat el 2019 amb la millor notícia possible: el naixement de la seva filla en comú. Els actors no poden estar més feliços, per la qual cosa han volgut compartir una tendra fotografia per presentar-la als seus seguidors. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡FELIZ 2019!  ¡Gracias por todo lo me traes! ¡@natasanchezmol en un mes comienza la verdadera fiesta!FELIÇ 2019 a tothom! HAPPY NEW YEAR!

Una publicación compartida de Marc Clotet (@marc_clotet) el

 

Sempre commemoraran el vuit de gener, el dia que els ha canviat la vida. La petita, a qui han anomenat Lia, hauria arribat al món en un part natural “increïble”, tal com ha explicat l’orgullosa mare. Ambdós han compartit uns missatges d’allò més macos amb els quals han agraït a l’equip mèdic tot el suport que els han ofert: “Ha estat un part natural increïble i respectat al màxim gràcies a un equip de professionals que més bé podrien venir de l’Olimp perquè per mi, ja són Déus o millor dit: deesses”. 

 

“Des de fa 36 hores he perdut la noció del temps i de l’espai i no tinc molt clar ni el dia de la setmana, ni si és de dia o de nit, doncs sento com si hagués passat tota una vida. Lia ha decidit venir un mes abans del que esperàvem, i encara que ens ha pillat sense els deures fets (ni les maletes), tot ha anat de meravella. Aquesta és, sense camp mena de dubte, l’experiència més increïble de la meva vida i em sembla que no ha fet més que començar. Per tu, Marc Clotet, no tinc paraules… Simplement, gràcies per existir. T’estimo. Ara toca descansar el que podem i cuidar molt d’aquest petit saquet d’amor sense el qual ja no m’imagino les nostres vides. Gràcies a tots per tantíssima estima, gràcies!”, ha escrit Natàlia per acompanyar la primera foto de la nena.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y llegó el día..08/01/2019. Desde hace 36h he perdido la noción del tiempo y del espacio y no tengo muy claro ni el día de la semana, ni si es de día o de noche, pues siento como si hubiera pasado toda una vida. Lia ha decidido venir un mes antes de lo esperado y, aun que nos ha pillado sin los deberes hechos(ni las maletas.), todo ha ido de maravilla. Ha sido un parto natural INCREÍBLE y respetado al máximo gracias a un equipo de profesionales, que más bien podrían venir del Olimpo porque para mí, ya son dioses, o mejor dicho: Diosas. GRACIAS al equipo de @sjdhospitalbarcelona : a Eli, Claudia, Estefanía, Antía, Marta, Lucía, Charo, Andrea, Estel, Loli, Carmen, Marina, Natalia, Laia y un sin fin de profesionales que han ayudado desde la sombra con el mismo cariño y la misma intensidad. Esta es, sin duda, la experiencia más increíble de mi vida, y me da, que no ha hecho más que empezar… Para ti, @marc_clotet, no tengo palabras… simplemente, gracias por existir. Te quiero. Ahora toca descansar lo que podamos y cuidar mucho de este pequeño saco que amor sin el que ya no me imagino nuestras vidas. Gracias a tod@s por tantísimo cariño. GRACIAS.

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

 

Clotet, per la seva banda, ha compartit la mateixa foto i ha evidenciat que també està molt emocionat: “El regal més gran que la vida ens podia donar ha volgut conèixer-nos abans de temps. Benvinguda al món, petita Lia! Gràcies a l’equip de l’Hospital Sant Joan de Déu per la vostra infinita estima i professionalitat. Sense cap mena de dubte, no podíem estar en millors mans. T’estimo infinit, Natalia”.

 

La petita arriba quatre anys després de començar la seva relació, el que consolida encara més el seu amor. Convertits en pares de família, ara toca gaudir de la petita i cuidar-la abans de tornar als escenaris. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa