Marc Bartra i Melissa Jiménez anuncien el tercer embaràs en quatre anys

Marc Bartra i Melissa Jiménez formen una de les parelles mediàtiques més consolidades. Després de cinc anys junts, el matrimoni ha donat una de les notícies més esperades: amplien la família. La periodista esportiva torna a estar embarassada, només un any després del naixement de la seva segona filla. Tres embarassos en quatre anys, un ritme que recorda al d'altres dones de futbolistes com Pilar Rubio o Antonela Roccuzzo.

Aquest embaràs, per això, els omple d'encara més il·lusió en haver aconseguit esperar un nen. Abril i Gala, de tres i un any respectivament, es convertiran en germanes grans a finals d'any.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vuelta a casa para celebrar el cumple de nuestra pequeña gran princesa  #Abril #1

Una publicación compartida de Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) el

Tenint en compte que ja coneixen el sexe del nadó, això fa que ja estigui obligatòriament de més de tres mesos i mig... El que suposa que va quedar-se embarassada quan la seva segona filla complia poc més de sis mesos.

Com han anunciat la bona notícia? Amb un divertit vídeo que mostra la sorpresa del futbolista en conèixer el sexe del bebè. Envoltats d'un munt de globus, a les imatges es pot veure com fan esclatar un globus que surt ple de paperets blaus. Visiblement emocionats, la parella s'abraça amb un somriure immens a la cara: "Sorpresa! Després de les nostres dues princeses... Baby Boy", ha escrit Bartra a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S O R P R E S A !  Después de nuestras dos princesas...  #Surprise #Family #love #BabyBoy

Una publicación compartida de Marc Bartra (@marcbartra) el

Una notícia que omple de felicitat la família, que donarà la benvinguda al seu tercer fill en els propers mesos. Com es dirà el petit? 

 

 

Comentaris