L'ensurt de Manu Tenorio que el podria haver matat: "Encara tinc seqüeles"

Manu Tenorio mai no havia espantat tant els seus fans com fa ara dos anys. El cantant va patir un accident domèstic que podria haver acabat en tragèdia, i és que va rebre una descàrrega elèctrica que li va causar cremades de segon grau en els braços, al pit i a la cara. Va haver d'estar ingressat durant dues setmanes, però encara avui arrossega alguna marca i seqüela.

Precisament en aquest segon aniversari, Tenorio ha volgut recordar com va viure aquell moment tan angoixant: "D'aquella vegada en la qual -avui fa dos anys- no sé si vaig tornar a néixer però, sense cap mena de dubte, la vida em va donar un bon advertiment. No em quedo amb el mal que vaig passar ni em preocupen les seqüeles que encara estan dibuixades en les meves mans i braços... Quan em parlen d'aquell dia d'alguna manera ho recordo amb alegria perquè el primer que em ve al cap és com d'important que va ser tenir la família a prop i el que més m'emociona és la quantitat de missatges de suport i estima que m'arribaven de totes bandes, per privat, per missatge, trucades, etc. Allò em va sanar l'ànima i em va ajudar a què el dolor físic no fes efecte en mi".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De aquella ocasión de la que -hoy hace dos años- no sé si volví a nacer pero desde luego que la vida me dio un buen aviso... No me quedo con el dolor que pasé, ni me preocupan las secuelas que todavía están dibujadas en mis manos y brazos.... Cuando me hablan de aquel día de alguna forma lo recuerde con alegría... porque lo primero que me viene la cabeza es lo importante que fue tener a mi familia cerca, y lo que más me emociona es la cantidad de mensajes de apoyo y cariño que me llegaban por todas partes, por privado, por mensaje, llamadas etc... Eso me sanó el alma... y me ayudo a que el dolor físico no dejase mella en mi. Lo digo con total sinceridad. Supuso para mí una gran herramienta para centrarme única y exclusivamente en recuperarme. Porque el amor y el cariño mueven en el mundo y si lo mueven lo empujan a base de bien. Gracias familia!! De verdad que vuestro amor y cariño es el mejor patrimonio que se le puede brindar a un artista. • • #Osleo • • #manutenorio #nosotrosenlanoche #llevotuluz #lifestyle #musicaenvivo #volveranacer #gracias

Una publicación compartida de Manu Tenorio (@manu_tenorio1) el

 

Un aniversari dolorós que ha volgut aprofitar per donar les gràcies: "Ho dic amb tota sinceritat. Va suposar per a mi una gran eina per centrar-me única i exclusivament en recuperar-me. Perquè l'amor i l'estima mouen el món i si ho mouen, l'empenyen a base de bé. Gràcies, família! De veritat que el vostre amor i estima és el millor patrimoni que se li pot brindar a un artista". 

 

Més informació
 

Comentaris