Malú, desesperada: no ven el xalet i comença a rebaixar-ne el preu

Albert Rivera Malú segueixen vivint un romàntic estiu lluny del focus mediàtic. Després de confirmar la relació fa un parell de mesos, sembla que han tornat a la tàctica del principi: amagar-se i no deixar-se veure públicament per evitar fotografies. L'últim que se sap d'ells és que ja estan vivint junts a una luxosa casa que tenen llogada a una prestigiosa urbanització de Madrid, mentre esperen que acabin les obres de la casa de La Florida que va adquirir la cantant l'any passat. Els espera una casa de 538 m² amb un jardí de 2.800 m² més, un xalet increïble de tres plantes. 

Malú i Albert Rivera a les portes de l'hospital  Europa Press

Malú i Albert Rivera a les portes de l'hospital / Europa Press

Ho estan preparant tot per canviar de casa, ja que tenen pressa per deixar la casa en la qual viuen ara. Per què? Sabien que estar en aquesta casa era temporal, però els hi anava molt bé perquè era una mena de búnquer de 14.000 metres quadrats que els permetia estar allunyats de la premsa. El problema? Que una de les hereves del fundador del complex considera que el lloguer que pagaven era irrisori, per la qual cosa no estava d'acord amb què continuessin allà. De fet, deia que estaven pagant 3.500 € al mes quan haurien d'estar pagant 25.000 €.

Entrevista a Malú  Europa Press

Entrevista a Malú  / Europa Press

 

Aquests no són els únics problemes immobiliaris que tenen entre mans, per això. I és que Malú fa temps que intenta vendre un xalet a Majadahonda. El va posar a la venda per 920.000 €, un preu molt elevat però que s'explica si tenim en compte que són 400 m². Li estaria costant molt vendre'l, per això, ja que sembla que ningú està disposat a pagar tants diners. Per quina tàctica s'ha decantat? Per començar a rebaixar el preu. De moment ha abaixat un 5%, amb la qual cosa li resta 45.000 €. Caldrà veure si és prou per convèncer algun possible comprador que li tregui de les mans una casa de la qual no se'n desfà. 

Més informació
 

Comentaris