Malú reapareix per publicar la seva foto més tendra

Malú i Albert Rivera estan portant el seu embaràs de la forma més discreta possible. La parella ha volgut allunyar-se del focus mediàtic per viure aquesta nova etapa en la més estricta intimitat. Van ser la cantant i l'exlíder de Cs els que van decidir irrompre a Instagram amb la notícia, que es confirmava després de la infinitat de rumors que havien aparegut en els mitjans. Un anunci que va donar la volta al nostre país i que, fins i tot, es va colar en els telenotícies.

Passats els mesos, Albert i Malú continuen esperant l'arribada del que serà el seu primer fill en comú. Un any després d'iniciar la seva relació, la parella ha decidit fer el pas més important de la seva vida i formar una família en comú. Sense voler fer més declaracions davant els mitjans i a les xarxes socials, l'única cosa nova que hem pogut veure de la cantant és una fotografia d'allò més tendra que ha publicat en el seu Instagram.

 

Al costat de la seva mare i al seu germà José, Malú posa davant les càmeres. Una nena de 4 anys que la pròpia intèrpret defineix així: "Amb 4 anys ja apuntava maneres... crec que després d'aquesta foto ningú podrà dubtar de les malifetes que li feia al meu germà. Anys més tard han canviat moltes coses però no l'important, l'amor i el moltíssim que us estimo".

 

 

Comentaris