Laura Fa deixa caure que Malú menteix: "No volia que se sabés?"

Malú tornava a ser notícia aquest dimecres per una informació de 'Lecturas', que treia a la llum que la cantant havia decidit donar a llum a casa per por a un possible contagi de coronavirus a l'hospital. Una notícia bomba de Laura Fa que no feia gens de gràcia a Malú, que poc després ho desmentia públicament: ""Fa més d'un any que escoltant i llegint mentides sobre la meva vida, a les que desgraciadament ja m'he acostumat. Mai no m'he pronunciat, però en aquests moments tan delicats sonen especialment frívoles, perquè som moltes les dones embarassades i preocupades per aquesta situació tan complicada. Si us plau, prou ja. Gràcies". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por favor, ya basta. Gracias

Una publicación compartida de Malú (@_maluoficial_) el

Una negativa que deixava en evidència a la periodista catalana, que començava a ser atacada durament per inventar-se la notícia. Laura Fa va decidir llavors justificar-se amb un missatge a la xarxa també ben contundent: "Els periodistes creiem en les nostres fonts, és un dels nostres instruments de feina. Aquestes fonts poden mentir-nos, però també moltes vegades els personatges desmenteixen informacions vertaderes perquè no els hi ve de gust que es facin públiques. La nostra professió té aquestes situacions", deixava caure.

Laura Fa es justifica   Instagram

Laura Fa es justifica /  Instagram

Una justificació que, alhora, feia servir per insinuar que potser és Malú qui ha desmentit la notícia per tal de no rebre crítiques. Quina de les dues diu la veritat? El que està clar és que entre ambdues acaba de començar una autèntica guerra oberta. El problema és que Malú i Albert Rivera han portat l'embaràs amb molt hermetisme, per la qual cosa és probable que no expliquin si han tingut el bebè a casa o a l'hospital.

 

El temps bo dirà, però de moment queda clar que Malú segueix sense ser amiga de la premsa i que la credibilitat de Laura Fa ha quedat en entredit.  

Més informació
 

Comentaris