La felicitació nadalenca de Malú decep alguns fans

La notícia de l'embaràs de Malú es recordarà com una de les bombes informatives del 2019. La cantant es convertirà en mare del seu primer fill en els pròxims mesos, una maternitat que compartirà amb Albert Rivera. La parella sembla que donarà la benvinguda a un nen, segons fa pensar una badada del polític. Mentre això no es confirma, però, segueixen les especulacions.

Les apostes estan obertes: nen o nena? Quin nom escolliran? De quants mesos està Malú? Aquesta última era una pregunta que molts esperaven poder resoldre durant la nit de Nadal, en esperar que la cantant ensenyés panxeta a la seva felicitació nadalenca. El resultat? Decebedor per molts d'aquests fans, ja que Malú ha felicitat les festes amb un vídeo molt curt en el qual apareix en primer pla.

 

Ni es veu la panxa, ni surt amb Albert Rivera, ni tan sols menciona el moment tan dolç que està vivint: "Bon Nadal, gent meva. Que passeu una nit preciosa!". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Q paséis una gran noche con los vuestros! Feliz navidad!!! ❤️❤️❤️

Una publicación compartida de Malú (@_maluoficial_) el

Molt somrient, amb cançó i estètica nadalenca; això sí. Albert Rivera no ha publicat cap fotografia ni missatge felicitant el Nadal, però és probable que ho faci durant el dia d'avui. Veurem l'esperada foto de la parella fent gala d'embaràs?

Més informació
 

Comentaris