El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Malú hauria estat la causant de la ruptura d’Albert Rivera i l’ex: “Els va enxampar”
  • CA

Albert Rivera i Malú formen ja la parella sorpresa d’enguany. La revista ‘Semana‘ ha fet embogir tothom en confirmar que són “més que amics” des del passat mes de desembre. Els fotògrafs haurien enxampat la cantant entrant a la casa del líder de Ciutadans el dia de Sant Valentí, el que demostra que van gaudir del dia dels enamorats com una parella més. A més a més, ara destaca més que mai un tendre comentari que va fer Rivera sobre un concert de Malú, en el qual la posava pels núvols. Fa temps que surten junts, com assegura el mitjà?

 

 

Tothom ha començat la setmana opinant sobre aquesta bomba: fan bona parella o no? Com es van conèixer? Doncs bé, ha estat Lydia Lozano qui ha volgut donar més detalls al respecte a ‘Sálvame’. I el que ha dit ha estat encara més fort del que ja se sabia… 

 

Primer de tot, ha volgut revelar qui els va presentar: “Pablo López organitzava festes molt… divertides quan s’emetia ‘La Voz’ a Telecinco. Es feien festes i hi anaven tots, Malú inclosa. Doncs en una d’aquestes festes, van convidar Albert Rivera perquè és molt amic de Pablo. I allà hauria estat quan es van conèixer”. 

 

Fes-hi clic per veure el vídeo  | Telecinco

 

A més a més, va voler deixar clar que la relació va genial i que tenen futur: “Ell està boig per Malú i ella està encantada”. El més fort de tot, per això, encara ho havia de dir. Perquè si la revista parla d’una relació que hauria començat al desembre (només un mes després de la ruptura del català amb la seva exparella), Lozano va més enllà i dona per fet que fa més d’un any que s’estan veient. De fet, hauria estat Malú la causant de la sorprenent separació d’Albert Rivera i Beatriz: “Ell se separa perquè la xicota se n’assabenta que està amb Malú. Els va enxampar“. 

 

Malú i Albert Rivera
Malú i Albert Rivera | ‘Semana’

 

Un gest lleig que, en cas de ser veritat, seria tota una bomba. Encara no s’ha pronunciat cap dels dos, però sembla clar que acabaran havent de respondre les insistents preguntes dels periodistes. És veritat el que ha explicat ara Lozano? Quant fa que estan junts? Publicaran alguna foto romàntica per deixar tothom amb la boca oberta? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa