Malú agraeix la paciència als fans, que fa un any que no la senten cantar

Ja fa un any de l'estrena de la gira de Malú, que oferia dos concerts a Madrid per presentar el 'Oxígeno Tour' amb el qual tenia previst recórrer Espanya. Tot estava pensat per tal d'estar molts mesos treballant sense parar, acumulant un èxit d'entrades venudes rere un altre. Ara bé, el resultat final ha estat molt diferent. Primer, perquè només un parell de setmanes després patia un esquinç al turmell que l'apartava dels escenaris.

El 31 de gener va informar que hauria de ser operada, per la qual cosa havia de suspendre la gira. La intervenció va ser un èxit, però la recuperació havia de ser llarga. Va rebre l'alta deu dies després, però el repòs va tenir unes complicacions imprevistes.

Enmig d'aquesta recuperació, en la qual va haver de deixar de cantar, va esclatar la notícia de la seva relació amb Albert Rivera. Això la va col·locar en el centre de la diana mediàtica, el que va envoltar-la d'una expectació que ha anat incrementant-se a mesura que s'han anat sabent més detalls sobre la seva relació. 

Malú i Albert Rivera a les portes de l'hospital  Europa Press

Malú i Albert Rivera a les portes de l'hospital / Europa Press

L'estratègia que va seguir la cantant llavors va ser la d'amagar-se a casa, per fugir dels paparazzi però també per llepar-se les ferides durant una pausa molt llarga en la seva carrera musical. A això se li ha de sumar l'anunci del seu embaràs, una notícia bomba que afecta directament als fans de Malú. Tots van córrer a omplir el seu Instagram de felicitacions, encara que també són conscients que això implica més mesos sense concerts ni notícies musicals de la cantant.

Ara que semblava que estava recuperada, arriba la notícia que estarà més mesos de baixa. Encara no ha transcendit l'estat de la seva gestació, per la qual cosa no se sap quan tindrà el bebè ni quan tornarà als escenaris. És probable que no torni a treballar fins després de l'estiu, el que suposarà pràcticament dos anys sense notícies -musicals- de Malú.

 

La vicepresidenta del club de fans oficial de Malú ha parlat amb 'El Español' per comentar què els hi sembla tot plegat: "L'espera, sempre que és deguda a una cosa tan maca com un embaràs, es fa amena. Ens ha fet feliços saber que serà mare i que estarem acompanyant-la en tot allò que ens comparteixi del seu camí. La reaparició volem que sigui quan hagi gaudit d'una etapa tan especial com la que l'espera. És una mica aviat com per pensar ja en la seva tornada... Li volem donar l'espai i tranquil·litat que sabem que és necessària per gaudir de tot".

L'espera serà encara més llarga del que els agradaria, per la qual cosa de ben segur que n'hi ha algun detractor que critica aquesta aturada. Malú ha volgut agrair la paciència dels fans fent-se ressò dels ànims que li envien: "T'estimem, et trobem a faltar i t'esperem amb més ganes que mai", li diuen. Una espera que desitgen que valgui la pena. 

Més informació
 

Comentaris