La imatge pública de Malú, perjudicada per culpa d'Albert Rivera

Aquest 2019 ha estat agredolç per a Malú, que començava l'any cancel·lant una gira molt accidentada. Després de mesos preparant-la, anunciava que no podria continuar fent concerts per culpa d'un esquinç de turmell que l'obligava a operar-se. Va confirmar que estaria uns mesos de baixa, el que no va agradar als fans... d'igual manera que no a tots els ha fet il·lusió que anunciï que està embarassada, ja que això suposa més temps allunyada dels escenaris.

Que sortís a la llum la seva relació amb Albert Rivera tampoc no l'ha ajudat mediàticament parlant, ja que ara el seu nom apareix a totes les revistes del cor de manera recurrent. S'ha canviat de casa, ha fet un pas molt important amb el polític -que ha abandonat la política- i torna a allunyar-se de la música per centrar-se en una maternitat molt buscada.

Tot això ha afectat la seva imatge, tal com explica un membre de l'agència de màrqueting Personality Media a 'El Español'. "La valoració que tenen els ciutadans de l'artista ha empitjorat en gairebé tots els aspectes. En el novembre del 2018, li posaven una nota mitjana de 6,5; mentre que enguany ha baixat fins al 5,7". 

L'expert explica que no és habitual que en només un any un famós baixi tant sense haver protagonitzat cap escàndol aparent, el que dona per fet que la seva relació amb Rivera forma part de la causa. El problema, segons Molinedo, és que ara Malú té una exposició diferent de l'habitual: "Abans la seva imatge només es vinculava a l'entreteniment, la música i la televisió". 

 
Malú i Albert Rivera a les portes de l'hospital  Europa Press

Malú i Albert Rivera a les portes de l'hospital / Europa Press

Ara, en canvi, se la relaciona amb un personatge polític i això sempre comporta una "connotació negativa". L'embaràs l'ha ajudat a pujar algun punt, però caldrà veure si torna a gaudir d'una valoració tan positiva com abans. 

Més informació
 

Comentaris