Es filtren fotos de la casa que vol vendre Malú: bruta i molt descuidada

Malú i Albert Rivera ocupen la posició central de la diana mediàtica des que sortís a la llum la seva relació. L'exlíder de Ciutadans i la cantant formen una parella sorpresa que genera una expectació immensa, el que provoca que la premsa estigui atenta a tot allò que fan. Ara les mirades estan centrades en la seva casa, ja que 'Socialité' ha aconseguit fotografies de la casa madrilenya que ven la cantant per 885.000 euros. El problema? Que no aconsegueix vendre-la, per la qual cosa ha decidit canviar d'immobiliària. Això ha permès que veiem com és la casa per dins... i com de bruta i descuidada la té.

Fotografia del jardí de Malú  Telecinco

Fotografia del jardí de Malú / Telecinco

A l'exterior es pot veure el jardí ple de fulles mortes, amb la piscina sense cuidar amb una lona bruta. Telecinco s'hi recrea i deixa en evidència la falta d'higiene de Malú: "La cantant ha tret el tendal però s'ha oblidat de treure les cadires del jardí. La piscina està tapada i buida". 

L'abans i el després de la casa de Malú  Telecinco

L'abans i el després de la casa de Malú / Telecinco

Però és a dins de casa on més mal fan: "El menjador està ple de cables i forats a la paret. I al lavabo? Sorpresa! S'ha deixat la seva fulla de depilar a dins de la dutxa. Si l'estaves buscant, Malú, ja saps on és". 

El lavabo de Malú , sense recollir  Telecinco

El lavabo de Malú , sense recollir / Telecinco

 
El menjador de la casa de Malú, amb els cables pel mig  Telecinco

El menjador de la casa de Malú, amb els cables pel mig / Telecinco

Sense pràcticament mobles i la casa visiblement bruta. El programa que presenta María Patiño ha fet les delícies dels teleespectadors que són detractors de la cantant, i és que han estat molt cruels durant tot el reportatge. 

Una cosa està clara, encara li costarà més desfer-se de la casa si els possibles venedors veuen aquesta emissió. 

Més informació
 

Comentaris