Els secrets més íntims de Malú, en una biografia no autoritzada

Malú mai no havia estat tan d'actualitat. La cantant es troba de baixa, per culpa d'una lesió al turmell que l'ha forçat a suspendre la gira. Mentre se centra a recuperar-se i fer rehabilitació, l'expectació mediàtica que l'envolta no para d'accentuar-se. Per què? Per la seva -presumpta- relació amb Albert Rivera. Des que la revista 'Semana' ho va treure a la llum, que tothom espera amb candeletes la primera foto de la parella que ho confirmi.

Mentrestant, però, Malú ha d'afrontar-se a un altre cop. I és que s'acaba de publicar una biografia no autoritzada sobre ella que rebusca en els seus secrets més profunds. Miguel Ángel Bargueño ha indagat dins de l'hermetisme de la cantant, que mai no ha compartit gaires detalls sobre la seva vida privada.

Portada biografia no autoritzada Malú

Portada biografia no autoritzada Malú / Libros Cúpula

'Toda' es tracta d'un llibre de 225 pàgines que analitzen la trajectòria musical de la cantant, així com intenta treure a la llum algun dels seus secrets més íntims. Quantes relacions amoroses ha tingut? Com la va canviar la mort del seu tiet Paco de Lucía? Per què és tan reservada de cara a la premsa?

 

Un dels capítols que més interès genera és, precisament, el de la seva incipient relació amb el líder de Ciutadans. 'El Español' ha analitzat les paraules de l'escriptor, que assegura que la publicació de la bomba i la posterior persecució mediàtica tindrien a Malú "amb un gran pesar". En tot moment s'ha mostrat completament en contra de parlar sobre la relació, tot mantenint-se fidel al seu hermetisme. Quan va començar el seu allunyament amb la premsa? Segons la biografia, amb els innumerables articles que es van publicar sobre la seva relació amb Gonzalo Miró. Des de fa uns anys que molts la consideren com una icona gai, encara que mai no s'ha confirmat que sigui lesbiana o bisexual. 

Malú de concert  Europa Press

Malú de concert /  Europa Press

L'episodi més dur sobre la seva vida? La mort del seu tiet, el mític Paco de Lucía. La cantant estava molt unida a ell, per la qual cosa va afectar-la tantíssim que acabés morint. Des de llavors, Malú estaria fent l'impossible per aconseguir que segueixi present d'una manera o d'una altra. Amb tot, ens trobem davant d'un escrit que conté unes impressions sobre Malú que segurament conquistaran els lectors. Però què n'opinarà ella?

Més informació
 

Comentaris