Un ultimàtum de Malú, darrere de la filtració de les fotos amb Rivera

La publicació de les primeres fotos d'Albert Rivera i Malú han acaparat un munt de titulars. Els programes i les revistes del cor han fet l'agost amb les fotografies que confirmen la relació entre el polític i la cantant. L'exclusiva va ser d'El Programa de Ana Rosa, gràcies a una exreportera que va caçar-los en un centre comercial mentre compraven maquillatge. L'endemà mateix, la revista '¡Hola!' va treure en portada una altra foto, en la qual se'ls veia dins d'un cotxe anant cap a la casa de la mare de Malú.

Els més malpensats van pensar de seguida que no podia ser casualitat que es filtressin dues fotos de la parella després de sis mesos sense deixar-se veure. S'han estat amagant des del principi, per la qual cosa sobta que dos mitjans diferents els hagin caçat amb només un dia de diferència. Què hi ha darrere d'aquesta filtració? Segons el director d'El Cierre Digital, un ultimàtum de Malú.

Albert Rivera i Malú junts  Telecinco

Albert Rivera i Malú junts / Telecinco

 

La revista 'Rumore' assenyala la cantant, de fet, i assegura que va ser ella qui va forçar Albert Rivera perquè deixessin d'amagar-se. Sembla que s'estaven ocultant per recomanació de Ciutadans, que volien esperar fins després de les eleccions per fer-ho públic: "El fort caràcter de Malú i la imatge de dona distant i hermètica no ajudava", han dit a la revista. 

 
Malú i Rivera, a la portada de 'Rumore'

Malú i Rivera, a la portada de 'Rumore'

Haurien arribat a aquest acord, doncs, de no deixar-se veure públicament fins a obtenir els resultats electorals. Un cop complert el termini, per això, la cantant s'hauria enfadat: "Tot això ha incomodat la cantant, que quan van passar les eleccions va donar un ultimàtum a Rivera. Estava farta d'amagar-se, així que li va dir que anaven endavant o s'acabava. Necessitava que li donés el seu lloc".

Afegeixen que fins ara només es veien a festes privades o a cases d'amics, però que estan disposats a canviar i començar a deixar-se veure sense problema. Sembla difícil de creure, per això, tenint en compte que Malú mai no ha estat fan de parlar de la seva vida privada... 

Més informació
 

Comentaris