Malú i Albert Rivera confirmen que esperen el seu primer fill

Ara sí, es confirma la gran bomba de l'any: Malú i Albert Rivera seran pares. La cantant acaba d'anunciar a Instagram que està embarassada, el que demostra que els rumors eren certs: "Ara sí, m'emociona moltíssim poder compartir amb vosaltres aquest meravellós regal que ens ha fet la vida. Serem pares! Ens agradaria viure aquest desitjat embaràs amb la màxima tranquil·litat possible per poder-ho gaudir com es mereix. Una vegada més, guanya l'amor". 

Ho ha fet oficial amb una fotografia d'un xumet, la mateixa que ha escollit Albert Rivera. Una esperada confirmació que ha fet embogir els seus seguidors. Serà el primer fill de la cantant i el segon per a l'exlíder de Ciutadans, que va dimitir el mes passat. Albert Rivera va assegurar que ara se centraria en la família, el que ara agafa s'entén encara més.

 

Els rumors sobre l'embaràs de Malú arribaven fa poc més d'un mes, quan es publicava una fotografia seva en la qual se la veia amb la panxa una mica inflada. A més a més, fa un parell de setmanes Laura Fa va explicar que s'havia vist la cantant a una consulta ginecològica: "Va estar més d'una hora tancada amb el doctor i no és la primera visita que realitza aquest any", deia. Una bomba que ara es confirma. 

Més informació
 

Comentaris