Contundent al·legat de Malena Costa davant les crítiques sobre el seu cos

Malena Costa ha estat una de les seleccionades per Calzedonia per desfilar en la seva festa a Eivissa. La model ha lluït algun dels banyadors estrella de la nova col·lecció de la marca, en un esdeveniment que ha reunit un munt d'influencers.

D'aquesta manera ha tornat a les passarel·les després d'una aturada en la qual ha estat mare de dos nens, un retorn a la feina que ha estat molt comentat. Per què? Precisament per la seva 'nova' figura després de donar a llum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de malenacosta7 (@malenacosta7) el

Emocionada davant d'aquest retorn, Costa va omplir Instagram de fotografies de la desfilada. Amb això, òbviament, els fans van poder veure com ha recuperat el bon cos ràpidament després de dos embarassos. Aquestes imatges, per això, han generat un intens debat a la xarxa... que ha fet que rebés crítiques ferotges.

La dona de Mario Suárez, farta dels comentaris sobre el seu cos, ha escrit un contundent al·legat responent tots aquells que n'han opinat. Visiblement enfadada i sense pèls a la llengua: "Després de ser mare de dos fills, mai no saps com quedaràs físicament. En la meva professió de model, ja sabeu que el físic és molt important entre altres coses, però la inseguretat que les mares tenim després de parir i, fins i tot, durant l'embaràs, de pensar si serem les mateixes d'abans, sempre està present. Sempre he tingut un objectiu després de tenir dos preciosos fills dels quals em sento súper orgullosa, el meu objectiu era estar igual o millor que abans. He lluitat molt per això, perquè era molt important per mi continuar la meva carrera professional i tenir com sempre la meva independència econòmica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bueno... quiero escribir algo... después de ser madre de dos hijos, nunca sabes físicamente como te vas a quedar... en mi profesión de modelo ya sabéis que el físico es muy importante entre otras cosas, pero la “inseguridad” que las madres tenemos después de parir e incluso durante el embarazo, de pensar si luego seremos las mismas de antes es algo que siempre está presente. Yo siempre he tenido un objetivo después de tener a dos preciosos hijos de los que me siento súper orgullosa, mi objetivo era estar igual o mejor que antes, he luchado mucho por ello, porque para mi era muy importante continuar mi carrera profesional y tener cmo siempre mi independencia económica que es lo que más feliz me hace, no sé si he conseguido estar mejor o igual, lo q si sé es que me siento súper feliz por los clientes que han vuelto a confiar en mi... parece fácil...pero no siempre lo es... desfilar junto a pivonazos bastante más jóvenes que yo y yo teniendo dos hijos pues supone ciertas preguntas y posiblemente inseguridades en mi cabeza. Pero sabiendo que @calzedonia @justbecomunicacion_es ha confiado en mi para su desfile me hace sentir tremendamente feliz y orgullosa de q todo el trabajo y esfuerzo de mi recuperación haya surgido efecto. Hay gente que por aquí ha escrito que estoy demasiado delgada, otros demasiado gorda para desfilar, no sé, todo eso depende de los ojos que lo vean ( y también del problema que tengan en su cabeza) no creo en que los cánones tengan que ser de una sola medida exclusiva, lo que si se es que soy modelo desde que tengo 11 años y eso es lo que me ha dado el sustento de mi vida, no me parezco ni quiero parecerme a nadie, soy como soy y mi objetivo nunca es llegar a ser parecido a alguien, simplemente intento ser la mejor versión de mi misma y ese ha sido mi objetivo siempre. Desde hace unos años soy más constante y eso es otro reto que he superado, porque antes no tenia constancia con nada. Con todo esto quiero dar las GRACIAS, GRACIAS Y GRACIAS a todos los q habéis confiado en mi durante todos estos años y a los que lo seguís haciendo, no sabéis lo feliz que me hacéis.Gracias también por todos los mensajes bonitos que me enviáis . 

Una publicación compartida de malenacosta7 (@malenacosta7) el

"No sé si he aconseguit estar millor o igual, el que sí que sé és que em sento súper feliç perquè els clients han tornat a confiar en mi. Sembla fàcil, però no sempre ho és. Desfilar amb pivonazos bastant més joves que jo i tenint dos fills, doncs suposa certes preguntes i possiblement inseguretats en el meu cap. Però sabent que Calzedonia ha confiat en mi em fa sentir immensament feliç i orgullosa que tota la feina i esforç de la meva recuperació hagi tingut efecte", prossegueix.

Una situació que la té molt feliç, però que ha tingut una part negativa: les crítiques que ha rebut. "Hi ha fent per aquí que ha escrit que estic massa prima, altres que estic massa grassa per desfilar. No sé, tot això depèn dels ulls que et miren (i també del problema que tinguin en el seu cap)", comença. "Des de fa uns anys sóc més constant i això és un altre repte que he superat perquè abans no tenia constància de res. Amb tot això vull donar les gràcies, gràcies i gràcies a tots els que heu confiat en mi durant tots aquests anys i aquells que ho seguiu fent, n sabeu com de feliç que em feu". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de malenacosta7 (@malenacosta7) el

Seguira rebent crítiques pel seu cos?

 

Comentaris