Makoke presenta nou xicot: emprenedor i amic d'Elena Tablada

Makoke i Kiko Matamoros continuen immersos en una guerra mediàtica des que van divorciar-se. No obstant això, cadascú d'ells està esprement l'estiu al màxim per la seva banda. Mentre que el col·laborador de 'Sálvame' es troba a la costa mexicana en companyia de la seva xicota, Makoke ha aprofitat aquestes vacances per presentar oficialment la seva nova parella. 

L'exconcursant de 'GH VIP' es troba a les illes Balears en companyia d'Emi Castillejo, un emprenedor que li ha robat el cor. Han passat pocs mesos des que comencessin a sortir, però la relació ja és prou forta per fer-la oficial. Com ho han anunciat? Amb una fotografia a la platja en la qual apareixen abraçats.

 

 

El missatge de Makoke evidencia, a més a més, que hi confia molt: "Quan els moments són tan únics i meravellosos, no trobar paraules adequades és símptoma que ha estat molt i molt especial. I això és el que em passa a mi en aquests moments. El que sí que tinc clar és que tu has estat el gran culpable d'això. Gràcies per tant, t'estimo".

L'empresari, que ha treballat a Lisboa, Madrid i Sevilla, també ha volgut dedicar-li unes paraules ben maques: "El meu àngel ros. Ets cor pur. T'estimo i comencem un cicle anomenat 'la vida és maca' i tu ets energia pura. Gràcies a tu. Poder del bo. T'estimo, guapa". Els han vist navegar junts, el que juntament amb aquestes dedicatòries confirma que van seriosament.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suma y sigue!!! Es vedrá o no? #ibiza #papaemi #elcambio

Una publicación compartida de Emi Castillejos (@emicasti) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Actitud y buena energía y a vivir que son dos días!!! #ibiza2020 #vivirlavida #papaemi #veranoazul #conmuchoamor

Una publicación compartida de Emi Castillejos (@emicasti) el

 

Les revistes del cor s'afanyen ara en saber més coses sobre aquest misteriós home, molt amic d'Elena Tablada i el seu marit. 

 

Comentaris