Makoke, disposada a reconciliar-se amb la família Matamoros?

La guerra mediàtica de Kiko Matamoros i Makoke ha posat punt final... de moment. L'exparella va criticar-se ferotgement als platós de televisió quan van anunciar que se separaven, però des que han signat el divorci que estan més calmats. De fet, l'operació de Matamoros els va unir una mica més, quan ella va interessar-se pel seu estat de salut. 

Amb qui també sembla que ha fet les paus és amb Diego, el fill del seu exmarit. Així ho ha deixat caure a la fira MOMAD, on ha acudit a presentar les novetats de la seva marca de llenceria: "Participaré en els debats de 'GH VIP' i m'han dit que Diego no hi anirà... Però vaja, de totes maneres jo abans no volia coincidir amb ell i ara he de treballar. No tinc res a veure amb ell, ja. Per mi és una història passada".

Makoke  Europa Press

Europa Press

"He enterrat la destral de guerra. A més a més, amb Diego no he tingut res mai, encara que ell hi insisteixi. Li he retirat la demanda", deixava caure contundentment.

Makoke i Diego Matamoros  Telecinco

Makoke i Diego Matamoros / Telecinco

Una reconciliació que també vol fer efectiva amb Kiko: "No havia tornat a parlar amb ell des de l'operació, però fa uns dies em va trucar per donar-me condol per un familiar. Tenim una relació amable, sí, com ha de ser. Però tampoc no s'han de forçar les coses... La nostra relació és cordial".

 
Makoke i Kiko Matamoros

Makoke i Kiko Matamoros / Europa Press

Una entrevista a 'Qué me dices' que treu la vena més amable de Makoke, centrada en la feina a televisió però també en el món de la moda. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?