'Sálvame' traeix Maite Galdeano: fan públic que té una relació secreta

Maite Galdeano és la protagonista de l'última exclusiva de 'Sálvame', que ha aconseguit unes imatges seves que demostren que té nova parella. La concursant de 'Gran Hermano' no volia confirmar-ho, per la qual cosa el programa del cor ha emès el vídeo per revelar el seu secret millor guardat.

Molt sorpresa amb la revelació, Galdeano escoltava les declaracions dels testimonis: "L'hem vist molt propera a un home calb. No paraven de fer-se petons, l'home l'agafava, la tocava... Feien coses que no es fan en públic. Maite li va treure la samarreta al noi i li va començar a tocar els pectorals, mentre seia a sobre de les seves cames. Es nota que l'home, que tindrà més o menys 50 anys, va molt al gimnàs".

Enxampen Maite Galdeano i la seva nova parella   Telecinco

Enxampen Maite Galdeano i la seva nova parella / Telecinco

Finalment, Maite va haver de confirmar el que era evident. Els companys van interrogar-la sobre aquesta nova il·lusió, ja que feia cinc anys que no se li coneixia parella: "Només diré que el seu nom comença per 'V' i que el vaig conèixer a través d'una aplicació per buscar parella. No segueix la televisió, ell no sabia qui era jo. M'ha demanat que no parli d'ell públicament".

 

Una enxampada que la col·loca a primera línia mediàtica: "Segueixo tancada a l'amor, però mira... és una oportunitat. Físicament s'assembla a Kiko Matamoros, però en format més petit". 

Més informació
 

Comentaris