Maite Galdeano declara la guerra al fill: "No et suporto, necessites ajuda"

Maite Galdeano i el seu fill Cristian van discutir-se sense parar durant la seva participació a 'La casa fuerte'. Va quedar clar que tenen caràcters molt diferents i encara més problemes a resoldre entre ells. Doncs bé, ara, un parell de mesos després, la mare ha concedit una entrevista en la qual carrega durament contra ell. 

Ha parlat amb 'El Español', una conversa que deixa clar que la seva mala relació té difícil solució: "No puc més, necessita ajuda. No el suporto més. Té molta barra, sempre imposa que li donis diners i no vol treballar. Ara no ens parlem i podem estar així anys... Sé que està de vacances per Instagram, però res més. I sí, és dur. Des de petit ha estat un fill impossible d'educar perquè només volia jugar, res de treballar. Pensa que la televisió és fàcil i no és així. Has de valdre i ell no té les taules que es necessiten".

"Ha d'anar a un psicòleg, tractar-se i canviar de vida totalment. Ja no puc esforçar-me més com a mare, ni com a amiga, ni com a veïna ni com a res. De moment no vull res d'ell, hauria de demostrar-me amb fets que ha evolucionat i s'ha transformat. Només en aquest cas m'aproparia a ell i l'ajudaria. Perquè, de debò, no puc més. La seva germana també està molt freda amb ell perquè no vol permetre que m'insulti com m'insulta. No volem saber res més de Cristian, el regalem", continua contundent.

Cristian i Maite Galdeano a 'La casa fuerte'   Telecinco

Cristian i Maite Galdeano a 'La casa fuerte' / Telecinco

 

Quin és el problema, segons Maite? Que el jove necessita ajuda però no vol rebre'n: "Jo no el puc arrossegar de l'orella fins al metge. És complicat i només vull que els teleespectadors entenguin com estic patint com a mare. No vull que li passin coses dolentes, però estic farta i l'apartaré de mi perquè no el suporto i no puc més". 

 

Comentaris