Lydia Lozano, acusada d'estafar 400.000 € al fill de Camilo Sesto

La mare de l'únic fill de Camilo Sesto ha concedit una entrevista molt dura a 'Lecturas' en la qual carrega directament contra Lydia Lozano. L'acusa d'haver-la estafat, directament, en recomanar-li un despatx d'advocats que li hauria fet perdre 400.000 €. El problema? El cantant hauria deixat escrit al testament que volia que el seu fill fos l'únic hereu, per la qual cosa la mare va haver d'acudir a un despatx per tal que posessin tot al seu nom. Quina era la seva sorpresa en veure que li cobraven gairebé mig milió d'euros per les gestions.

Lydia Lozano, acusada a la portada de 'Lecturas'

Lydia Lozano, acusada a la portada de 'Lecturas'

"El meu fill està molt baix de moral perquè han abusat d'ell. I no només una persona, sinó cinc. Jo vaig confiar en Lydia Lozano, a qui li vaig demanar que m'aconseguís un bitllet d'avió perquè el meu fill pogués viatjar a Espanya a estar present en la capella ardent del seu pare. Doncs a canvi d'aquest bitllet de 1.500 €, s'han acabat quedant 400.000 €. El meu error ha estat confiar en ella i en una altra persona de confiança, que em va sembla encantadora", explica.

I d'aquí, a relatar part de la traïció: "Els advocats van portar gent amb bufadors per obrir les caixes fortes de Camilo. Es van emportar tot, allà no va quedar ni un rellotge ni un quadre de valor ni res. L'amic de Lydia va anar a casa del meu fill per dir que s'havia de treure d'allà el Mercedes i la moto de Camilo. Vaig trucar a Lydia moltes vegades però no em va contestar. Al final em va enviar un àudio dient-me que això és així i que em fotés... Jo confiava en ella i no pensava que em pogués trair així i menys en aquests moments". 

 
L'exparella de Camilo Sesto i el seu fill   Europa Press

L'exparella de Camilo Sesto i el seu fill / Europa Press

Unes acusacions molt fortes que Lydia Lozano ha negat. De fet, l'ha amenaçat públicament d'emprendre accions legals si no es desmenteix: "Si dius que tens proves, treure-les. A veure on està la meva signatura. Si tornes a dir o insinuar que jo m'he quedat un euro o part del dels advocats, et demandaré. Mai no m'he quedat un euro de Camilo Blanes". Caldrà veure com acaba tota aquesta guerra d'acusacions. 

 

Comentaris