Loquillo: "Se'm trenca l'ànima i el cor amb la situació de Catalunya"

El cantant de rock and roll Loquillo ha assegurat en una entrevista al programa 'La Sexta Noche' que se li parteix "l'ànima, el cor, tot", amb la situació a Catalunya. "És terrorífic el que hem viscut, i el que s'està vivint. Jo sóc fill d'una Barcelona dels anys 70 que era la ciutat més transgressora i avantguardista d'Espanya. Tothom anava allà perquè se sentia més lliure, més aprop d'Europa", ha afirmat.

"Visc feliçment a San Sebastian, però m'arriben les notícies que es produeixen trencaments familiars, i també d'amistats, i penso en la irresponsabilitat de qui ens governa. Només es podrà sortir d'aquí a través de la societat civil", ha manifestat Loquillo.

Així, el cantant ha insistit que "només a través de la societat civil es podrà pressionar a la classe política, que va a la seva puta bola, per a buscar solucions". "Jo crec més en la societat civil que en els polítics que han cuinat això, així de clar", ha expressat amb rotunditat.

Sobre la situació actual política a Espanya, Loquillo ha criticat l'actuació dels polítics: "Si nosaltres ens comportem així, ens fan fora de la feina a puntades de peu. Que cobreu i molt bé. Feu la vostra", ha demanat als dirigents polítics perquè, ha dit, "no pot estar el país en 'standby', amb desconfiança en el sistema democràtic".

 

 

 

Comentaris