Loquillo, obligat a demanar perdó després d'un desagradable incident

Loquillo ha protagonitzat una gran polèmica en filtrar-se a Twitter unes imatges que el deixen en evidència. El cantant de Barcelona estava enmig d'un concert quan va aturar la cançó per sorpresa i va etzibar de molt males maneres una crítica a un vigilant de seguretat que passava per davant de l'escenari: "Que sigui l'última p... vegada que passes davant del meu p... escenari. Ves a vacil·lar al teu poble, aquí mano jo". Unes formes grolleres i insultants que deixaven amb la boca oberta a molts, però per les quals rebia alguns aplaudiments inexplicablement.

 

El vídeo s'ha fet viral a la xarxa ràpidament, així com les dures crítiques que ha rebut per la seva actitud xulesca. L'han deixat verd, com és lògic, el que l'ha forçat a emetre un comunicat en el qual demana perdó pel seu comportament.

"Que serveixin les següents línies com a petició pública de perdó pel succés en el recital de Torrelavega i difós a través de la xarxa i alguns mitjans de comunicació. El que va passar és, sense cap mena de dubte, desagradable i prego obertament disculpes a l’organització, al públic i, per descomptat i davant de tot, al treballador de seguretat a qui vaig increpar. Va ser un error meu excedir-me en el to de manera tan expressiva. No obstant això, desitjo deixar clar igualment que en cap moment va ser la meva intenció insultar o ofendre a ningú, sinó dur a bon terme un concert que va discórrer, en tot moment, de manera exemplar", escriu.

Intenta justificar-se mínimament en destacar que la situació actual fa que tingui els nervis a flor de pell: "Són temps molt durs per treballar i els nervis, més vegades de les que ens agradaria, estan a flor de pell. Estic convençut que aquest succés -que lamento amb absoluta sinceritat- és una anècdota aïllada que no enteli en absoluta els valors i bondats d’una gira en la qual estem posant tot el nostre esforç. Temps molt difícils que tots junts, sense cap mena de dubte, superarem”.

 

 

Caldrà veure si aquest perdó és suficient per calmar els ànims. 

Més informació
 

Comentaris